tiistai 16. toukokuuta 2017

Hakuohjeet Lady Fiftari-kilpailuun !

HAE MUKAAN LADY FIFTARI-KISAAN!
Lady Fiftari on ensimmäinen Savonlinnassa järjestettävä hyvän mielen kilpailu, jossa nähdään punaisia huulia ja kellohelmoja. Kilpailuun voi hakea jokainen täysi-ikäinen 50-luvun tyyliä huokuva nainen, joka on varusteltu avoimella mielellä sekä hymyhuulilla. Kilpailussa ei ole ulkonäkövaatimuksia eikä aiempaa kokemusta vaadita.
Kilpailussa valitaan kaksi voittajaa, jotka ovat someäänestyksen voittaja sekä Lady Fiftari. Lady Fiftari valitaan tuomareiden ja yleisön äänien perusteella. Kilpailu järjestetään Savonlinnassa Pyhän Olavin päivän torijuhlassa lauantaina 29.7.17. Torijuhlassa on luvassa muotinäytös, joka huipentuu voittajien julkaisuun. Kilpailijat toimivat malleina muotinäytöksessä.
Valitsemme hakijoiden joukosta kymmenen naista, jotka pääsevät suoraan finaaliin. Valituille järjestetään kuvauspäivä Savonlinnassa(tarkka ajankohta ilmoitetaan pian). Kuvauspäivässä otetut kuvat julkaistaan Facebookissa järjestettävässä someäänestyksessä. Kilpailijat saavat kuvansa itselleen.

Hakeminen on helppoa! Lähetä meille kuvallinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi osoitteeseen ladyfiftari@gmail.com. Kuvan tulee olla hyvälaatuinen kokovartalokuva, jossa olet laittanut itsesi fiftarityyliin.
Kilpailun voittajille on luvassa tuotepalkinnot, jotka tulevat kilpailun yhteistyökumppaneilta. Kilpailussa on yhteistyössä upeita yrityksiä, jotka esitellään kilpailun aikana.
Haku alkaa 28.4.17 ja päättyy 16.6.17.


Arvon ladyt, rohkeasti mukaan!Malli: Tigger Lily Kuva: Niina Kormano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti